Workshops en Cursussen

Workshop MOOI van binnen; MOOI van buiten. Een workshop in twee dagdelen: in het eerste deel gaat het om je innerlijk; in het tweede dagdeel besteden we aandacht aan je uiterlijk.

In deze workshop leer je:

  1. wat het betekent om MOOI te zijn: Meer Over Onze Identiteit
  2. hoe je eigenschappen van jezelf ontdekt die je blij maken
  3. wat het betekent om mens te zijn met betrekking tot geest, ziel en lichaam
  4. de waarheid en de leugens als het gaat om je identiteit
  5. hoe je huid is opgebouwd en hoe je deze verzorgt
  6. hoe je door gebruik te maken van make-up een sprekender “look” kunt krijgen (voor vrouwen)
  7. hoe je een zelfbewuste uitstraling krijgt (voor mannen)
  8. wat kleur en kleding met je doet

Kortom een welbesproken workshop die je niet mag missen!

Cursus “VERNIEUW JEZELF IN ÉÉN MAAND” 

Wil jij je leven positief veranderen en snel resultaat zien? Met deze cursus maak je in vier weken een positieve verandering door!

Wat gaan we doen? We besteden aandacht aan je gezondheid, leefstijl, het verband tussen gedachten en emoties, het uiterlijk, je gedrag en je krijgt kennis over preventie van psychische problematiek. Tijdens deze cursus werk ik in kleine groepen. Het is een uniek concept wat veel inzicht geeft en je handvatten biedt om mee aan de slag te gaan.

Van DEPRESSIEF naar PERSPECTIEF

Eén van de aspecten van Geestelijk Gezond Worden is vrijkomen van depressiviteit. Daarvoor heb ik een traject ontwikkeld waarin je stapsgewijs een weg vindt om hier uit te komen.

Want als je last hebt van somberheid, neerslachtigheid of depressiviteit kan dat je leven erg verlammen en blokkeren. Je voelt je onbegrepen en eenzaam. Het is één van de grootste problemen van deze tijd. Je kunt uiterlijk een normaal leven leiden, maar innerlijk lijden. Het is deze tegenstelling die je van binnenuit kapot kan maken. Het kan heel moeilijk zijn om hier zelf uit te komen. Ik help je graag om uit de gevangenis van depressiviteit te komen.