Cliënten aan het woord

Kees

Op advies van mijn vriendin kwam ik bij Jeannette. Ik was al bij diverse hulpverleningsinstellingen geweest, maar kwam er maar niet verder mee.

Ik was ten einde raad en zag het leven eigenlijk niet meer zitten. Wie zou mij nog kunnen helpen?

Het was Jeannette die mij werkelijk begreep en goed kon invoelen waar ik mee zat. Ik voelde me op mijn gemak en durfde haar mijn diepste zielenroerselen toe te vertrouwen. Ik heb maar een paar gesprekken nodig gehad om nu verder te kunnen.

Johanna

Ik ben moeder van drie volwassen kinderen. Al langere tijd had ik last van depressies en ervoer het leven als zinloos. Op aanraden van mijn huisarts gebruikte ik antidepressiva. Dat hielp me niet veel en ik bleef hangen in futloosheid en negatief denken over mijzelf en mijn situatie.

Bij Jeannette leerde ik loskomen van de medicijnen (altijd in overleg met de huisarts, zei ze) en kon uiteindelijk mijn leven weer oppakken. Ik heb mij hobby (bloemstukjes maken) weer opgepakt en de relatie met mijn kinderen is ook een stuk beter. Bedankt Jeannette.

Paul

Via de website "Ik zoek christelijke hulp" vond mijn vrouw de hulpverleningspraktijk van Horlings in Hoogeveen. Wij wonen daar zelf niet, maar mijn vrouw vond dat ik hier naar toe moest gaan.

Zelf vond ik eigenlijk dat mijn vrouw hulp nodig had, want onze huwelijksrelatie verliep ronduit slecht.

We zijn later samen gegaan en we hebben inzicht gekregen waar we nu aan kunnen werken. Er is meer rust gekomen in mijzelf en in de relatie met mijn vrouw.

Clarie

Ik ben iemand die hooggevoelig is en me snel aangesproken voel. Mede daardoor ontstond er een moeilijke situatie op mijn werk. Ik kwam in een burn-out terecht en zat intussen al een jaar thuis. Mede op advies van de bedrijfsarts ben ik hulp gaan zoeken.

Hij verwees mij naar een bekende instelling. Dat bracht wel wat verlichting, maar ik kwam niet tot rust. Via een contact van de kerk ontmoette ik Jeannette. Zij wist de kern te duiden van mijn probleem.

Ik ben nu een stuk zelfverzekerder en leer steeds meer om mijn grenzen aan te geven. Voor mij is zij de deur geweest naar een andere leefstijl. Mijn advies is om te kiezen voor haar begeleiding. Je wordt er beter van!