Studies/Workshops/Cursussen

Nieuwe Cursus

VERNIEUW JEZELF IN ÉÉN MAAND

Het 4 X 2 PROJECT

Wil jij je leven positief veranderen en wil je snel resultaat zien? Doe dan mee met het 4 X 2 project: "Vernieuw jezelf in ÉÉN maand". Een korte cursus waarin je in twee ochtenden per week, gedurende 4 weken een positieve verandering doormaakt!

Cursus MOOI

Wil je groeien en met je zelf aan de slag? Wil je meer uit jezelf halen, belemmeringen overwinnen en jezelf durven zijn in relaties? Wil je ontdekken hoe je (uiterlijk) beter tot je recht komt met een kleine aanpassing in make-up en (kleur)keuze van je kleding? Wil je leren hoe je je zelfverzekerder kunt voelen wanneer innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans zijn?

Volg dan de cursus MOOI = Meer Over Onze Identiteit. In 5 lessen ga je werken aan jezelf met bovenstaande thema's; een echte eye-opener. 

Van DEPRESSIEF naar PERSPECTIEF

Eén van de aspecten van Geestelijk Gezond Worden is vrijkomen van depressiviteit. Daarvoor heb ik een traject ontwikkeld waarin je stapsgewijs leert een weg te vinden uit je depressiviteit. 

Als je last hebt van somberheid, neerslachtigheid of depressiviteit kan dat je verlammen en blokkeren. Je voelt je onbegrepen en eenzaam. Het is één van de grootste problemen van deze tijd. Je kunt uiterlijk een normaal leven leiden, maar innerlijk lijden. Het is deze tegenstelling die een mens van binnenuit kapot maakt. Zelf kom je er vaak niet uit. Ik wil je helpen om uit de gevangenis van je depressiviteit te komen.