Ziekteverzuim

Voor bedrijven en instellingen zijn aparte trajecten mogelijk bij (langdurig) ziekteverzuim. Daarvan kan sprake zijn bij kanker en bij revalidatieprocessen. Maar ook door een burn-out, depressiviteit of vanwege een andere moeilijkheid kan een werknemer langere tijd uit de running zijn. 

Voor problemen als deze heb ik een herstelprogramma ontwikkeld, waarmee mensen voor een bepaalde periode op diverse manieren worden begeleid. Zo'n periode kan variëren van 3 maanden tot een heel jaar. 

Ieder mens heeft z'n eigen manier van omgaan met tegenslagen. Mijn programma geeft daar ruimte voor, terwijl er toch gewerkt wordt aan een structurele aanpak. Een uniek concept, waarin het herstelproces stapsgewijs begeleid wordt. Mijn manier van werken biedt een grotere kans op terugkeer op de arbeidsmarkt. Er wordt tevens voorkomen dat er terugval ontstaat. 

Ook wanneer er sprake is van een verwerkingsproces bij kanker of bij plotseling ontstane invaliditeit wordt mijn manier van begeleiden ervaren als "een hand op de schouder". In zulke situaties is kracht en inspiratie om verder te kunnen van onschatbare waarde. 

Ik ga hierover graag met u in gesprek. 

N.B. Wij hebben geen aanmeldingswachttijd en geen behandelingswachttijd.