Studies/Workshops/Cursussen

Cursus MOOI

Wil je groeien en met je zelf aan de slag? Wil je meer uit jezelf halen, belemmeringen overwinnen en jezelf durven zijn in relaties? Wil je ontdekken hoe je (uiterlijk) beter tot je recht komt met een kleine aanpassing in make-up en (kleur)keuze van je kleding? Wil je leren hoe je je zelfverzekerder kunt voelen wanneer innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans zijn?

Geef je dan op voor de cursus MOOI = Meer Over Onze Identiteit. In 5 lessen ga je werken aan jezelf met bovenstaande thema's; een echte eye-opener. Heb je belangstelling? Stuur dan een berichtje via de contactpagina. 

Van DEPRESSIEF naar PERSPECTIEF

Eén van de aspecten van Geestelijk Gezond Worden is vrijkomen van depressiviteit. Daarvoor heb ik een cursus ontwikkeld waarin je stapsgewijs leert een weg te vinden uit je depressiviteit. 

De cursus is bedoeld voor mensen die last hebben van somberheid, neerslachtigheid en depressiviteit. Want depressiviteit verstikt je, het verlamt je, je voelt je onbegrepen, ongekend en eenzaam en het is alom duisternis in en om je heen. Het is één van de grootste problemen van deze tijd. Je kunt uiterlijk een normaal leven leiden, maar innerlijk lijden. Het is deze tegenstelling die een mens van binnenuit kapot maakt. Zelf kom je er vaak niet uit. Laat deze cursus je helpen om uit de gevangenis van je depressiviteit te komen.

Zodra de groep vol is starten we en beginnen we met een introductie. Geef je op via deze website.