Workshops & Cursussen

SUMMER-SCHOOL

Studies, workshops en andere activiteiten tijdens de zomermaanden

WORKSHOP    "MOOI VAN BINNEN en MOOI VAN BUITEN"

Wat betekent het om mooi te zijn van binnen? Hoe ontdek ik mijn persoonlijke positieve eigenschappen, zodat ik zelfverzekerder word? Welke kleur kleding past het beste bij mij? Welke make-up hoort daar dan bij? Met al deze vragen gaan we samen aan het werk. Je doet bijzondere ontdekkingen en je krijgt tips en trucs om jezelf meer tot je recht te laten komen. Een leuke en ontspannen dag om allerlei dingen over jezelf te leren en toe te passen. 

De eerstvolgende workshopdag is op donderdag 7 september van 9.30 uur tot 15.00 uur (= tijdens de schooluren van de kinderen).

Tijdelijk nu voor 49 euro, inclusief koffie, thee, lunch en werkmateriaal.

Waar wordt deze workshop gehouden? Aan de Bouwmeesterstraat 50 7906 EV in Hoogeveen. Neem je vriendin mee of je moeder, dochter, collega, buurvrouw of wie ook en beleef deze unieke dag samen!

CURSUS      "GEESTELIJK-WELZIJN"

Een 8-delige cursus over levensvragen, over het christelijke geloof en over de toepassing daarvan in het dagelijks leven

Veel mensen zijn op zoek. Op zoek naar zingeving, naar "er-moet-meer-zijn" en naar voldoening. Het lijkt er soms op dat onze bezigheden en gedachten maar niet tot rust komen. Ook de wereld om ons heen is vol onrust.

De cursus Geestelijk-Welzijn kan een middel zijn om zingeving, rust, voldoening en om God te vinden. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je hier meer van weten, dan is deze cursus beslist iets voor jou.

Je ontmoet andere, leuke, nieuwe mensen met wie je deze zoektocht kunt beleven. Je mag door middel van vragen en ideeën ook een eigen inbreng hebben in deze cursus.

Het is een cursus waarin het samenzijn een grote rol vervult. Daarom willen we beginnen om eerst samen te eten om daarna met elkaar aan de slag te gaan. We zullen in een aantal lessen beginnen met een korte film of een interview als inleiding op de les. De rest volgt dan vanzelf.

Doe mee en geef je op. Ik zie naar je uit!
We starten bij voldoende deelname. Je krijgt daarover bericht.

CURSUS    "Van DEPRESSIEF naar PERSPECTIEF"

Eén van de aspecten van Geestelijk Gezond Worden is vrijkomen van depressiviteit. Daarvoor heb ik een cursus ontwikkeld waarin je stapsgewijs leert een weg te vinden uit je depressiviteit. 

De cursus is bedoeld voor mensen die last hebben van somberheid, neerslachtigheid en depressiviteit. Want depressiviteit verstikt je, het verlamt je, je voelt je onbegrepen, ongekend en eenzaam en het is alom duisternis in en om je heen. Het is één van de grootste problemen waar mensen mee worstelen. Je kunt uiterlijk een normaal leven leiden, maar innerlijk lijden. Het is deze tegenstelling die een mens van binnenuit kapot maakt. Zelf kom je er vaak niet uit. Laat deze cursus je helpen om uit de gevangenis van je depressie te komen.

Geef je op voor een kennismakingsavond, zodat je zelf kunt vaststellen of dit iets voor je is. Kom in ieder geval in beweging, neem de stap en meld je via deze website aan als belangstellende. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn stel ik een datum vast en krijg je bericht.