Workshops & Cursussen

Cursus 

"GEESTELIJK-WELZIJN"

Een korte 4-delige cursus van 1 keer per week. Daarin gaan we samen van gedachten wisselen over zingeving en hoe je innerlijke rust kunt ervaren. 

We beginnen  met een introductieavond. Je kunt kennismaken, vragen stellen en ook eigen wensen naar voren brengen. Het is wel noodzakelijk dat je je alvast aanmeldt! Doe dat via deze site. Dag en tijdstip worden nog nader bekend gemaakt. 

Cursus

"Van DEPRESSIEF naar PERSPECTIEF"

Eén van de aspecten van Geestelijk Gezond Worden is vrijkomen van depressiviteit. Daarvoor heb ik een cursus ontwikkeld waarin je stapsgewijs leert een weg te vinden uit je depressiviteit. 

De cursus is bedoeld voor mensen die last hebben van somberheid, neerslachtigheid en depressiviteit. Want depressiviteit verstikt je, het verlamt je, je voelt je onbegrepen, ongekend en eenzaam en het is alom duisternis in en om je heen. Het is één van de grootste problemen waar mensen mee worstelen. Je kunt uiterlijk een normaal leven leiden, maar innerlijk lijden. Het is deze tegenstelling die een mens van binnenuit kapot maakt. Zelf kom je er vaak niet uit. Laat deze cursus je helpen om uit de gevangenis van je depressiviteit te komen.

Zodra de groep vol is starten we en beginnen we met een introductie. Geef je op via deze website.

Workshop

"MAKE-OVER": mooi van binnen en mooi van buiten!

Een workshop waarin je werkt aan een "Make-over" in psychisch en lichamelijk opzicht. Dit is een unieke workshop, omdat je hier werkt met verschillende thema's, die allemaal te maken hebben met wie jij bent. 

Want wie ben jij als persoon? Wie ben jij wat betreft je uiterlijk? Op welke manier kies je je kleding en de kleuren daarin? Hoe kom je het best tot je recht met jouw talenten en mogelijkheden?

We beginnen de dag om 9.00 uur en eindigen om 15.00 uur. Door de keuze van deze tijden wordt rekening gehouden met ouders met schoolgaande kinderen. Geef je alvast op. Bij voldoende deelname starten we direct.